TRANSFORMATIE NA HET OVERLIJDEN VAN MIJN BROERTJE

Na het plotselinge overlijden van mijn broertje, ben ik flink aangekomen, (bijna 20 kilo) Ik begon met een personal trainer in Amsterdam, maar het klikte niet. Daaropvolgend trainde ik in Naarden, waar ik veel positieve verhalen over hoorde. Helaas werkte zijn tactiek niet voor mij, crash diëten en veel kracht training. Ik werd alleen maar breder, dus ongelukkiger. Daarbij had ik ook nog knie klachten en kreeg ik van elke trainer weer ander advies, advies wat mijn artsen bij Bergman Clinics & Roeland den Boer (Traumachirurg, aandachtsgebied sportorthopedie) afraden om te trainen.

Maar toen kwam Rosanne:

Rosanne helpt mij al ongeveer 1 jaar met voeding, training en mindset.

Ongeveer 2 jaar geleden begon zij met haar eigen bedrijf BOOST. We kende elkaar al, maar had haar al een tijd niet gesproken. Ik kwam haar tegen in Amsterdam met koningsdag 2015, en het klikte gelijk weer, zij vertelde over haar nieuwe leven als voeding en trainings-coach. Ze vertelde zo mooi dat ik het, na 2 personal trainers, toch nog een keer ging proberen bij haar.

Wij begonnen met 1 avond in de week. Inmiddels is dat 2 avonden in de week. Hierbij geeft Rosanne mij trainingsschema’s die ik zelf thuis kan uitvoeren en kan ik bijna alles doen met deze knie. Daarbij leert ze mij effectief te trainen en de bewuste keuzes te maken met eten.

Uitdaging werd, in de zomer strak in de SUMMERBODY lijf. Terug naar het oude gewicht en gewoon weer mij zijn! En dat is ook gelukt, JEEEEEE.

Met de hulp van Rosanne ben ik al 15 kilo afgevallen, zonder extreme diëten, maar met circuit krachttraining met veel herhalingen, core-stability, versterkende oefeningen voor mijn knie en natuurlijk vertrouwen.

“Ik was vroeger erg zelfverzekerd en was nergens bang voor, na het overlijden van mijn broertje is dat totaal veranderd, ik werd het onzekere meisje en was overal bang voor.” Maar Rosanne en Emil hebben mij daar uitgehaald. Daarbij hebben Rosanne en Emil, die samen LLEEFF opgericht hebben, mij ontzettend geholpen met mijn oude IK terug te halen. Soms moet je diep gaan om er beter uit te komen. Niks gaat vanzelf, werken aan je binnenbox is niet altijd fijn. Maar ach, wat kan je ermee verliezen? Ik heb er alleen maar mee gewonnen en ben sterker dan ooit! En heb van iets wat vreselijks iets moois kunnen ervaren. En daarbij kan ik anderen inspireren. Het leven houdt niet op nadat iets vreselijks is gebeurd. Je kan er niks aan veranderen, je moet door… Vraag hulp aan iemand die je daarbij kan helpen en je wordt wellicht nog beter als de oude.

IK KAN DE HELE WERELD WEER AAN!!!

Dank lieve Rosanne voor alles.