TRANSFORMATIE VAN EEN LIBELLE

Wist je dat jij je leven zo kan creëren? Dat je het leven kan manifesteren als je van binnen heel krachtig bent? Krachtige mensen zijn vaak gelukkiger en gelukkige mensen zijn over het algemeen vitaler. Soms moeten we oncomfortabele keuzes maken om een comfortabel leven te creëren. Hier een mooi blogje daarover.

Ooit was er een klein vijvertje. In dit vijvertje, onder de lelies, leefde een groepje waterkevertjes. Zij leefden een eenvoudig, maar prettig leven in dit vijvertje en zelden werden zij gestoord of lastig gevallen.

Heel soms heerste er echter verdriet in deze groep, wanneer één van hun mede kevertjes de stengel van een lelieblad beklom om nooit meer terug te keren. De kevertjes wisten, dat wanneer dit gebeurde, hun mede kevertje was gestorven en nooit meer terug zou komen.

Toen, op een dag, voelde één kevertje de onweerstaanbare drang om de stengel van dat lelieblad te beklimmen. Echter, dit kevertje was vastbesloten om niet voor altijd weg te blijven. Nee, zij zou terugkomen en al haar vriendjes in de vijver vertellen wat zij daarboven had gevonden. Zo begon zij aan de lange reis naar boven.

Toen het kevertje de top bereikte, en uit het water klom om op het lelieblad te gaan zitten, was ze erg moe, en de zon voelde warm. Daarom besloot ze even te gaan slapen.

Terwijl het kevertje insliep, veranderde haar lichaam, en toen zij wakker werd, was ze getransformeerd in een prachtige, glanzend blauwe libelle met zilveren vleugels, en een slank lichaam dat gebouwd was om te vliegen.

Dus vliegen deed ze! En terwijl zij door de lucht scheerde en de schoonheid van deze totaal nieuwe wereld ontdekte, kwam zij erachter dat zij zich in een veel hogere en mooiere dimensie bevond dan zij ooit had durven dromen.

Toen herinnerde zij zich haar kevervriendjes, en wat ze wel niet moesten denken nu zij dood was. Ze wilde teruggaan om haar vriendjes uit te leggen dat zij zich nu meer levend dan ooit voelde. Haar leven was vervuld van geluk en warmte, in plaats van beëindigd.

Maar, haar nieuwe lichaam kon echter niet meer het water in. Zij kon niet teruggaan naar haar vriendjes om het goede nieuws te vertellen.

Toen begreep de kleine libelle dat er een tijd zou komen wanneer ook haar vriendjes deze prachtige, nieuwe dimensie zouden betreden. Op een dag zouden zij weer samen met haar zijn.

Graag helpen wij jou bij Boost om van een kever een mooie en krachtige Libelle te zijn!